Felelős döntés - Boglárka Panzió és Étterem - Mezőkövesd

Felelős döntés

A fajtán belül pireneusi hegyi kutya tenyészetünk egy nagyobb egységet mutat, hosszabb tenyésztési múltra támaszkodik. Felelős, odaadó, gondos tenyésztők vagyunk. Kennelünkben kialakult családok, vérvonalak vannak. Bizonyított tény, hogy egészséges, fajtára jellemző küllemű (nemzetközileg elérhető legmagasabb szintű versenyeredménnyel rendelkező) és genetikai adottságokkal - amit az utódok minősége bizonyít - rendelkező egyedeket tenyésztünk.

Tenyészállományunk és utódai is jól megközelítik a fajtaleírásban rögzített példányokat. Kutyáink mellé komoly irodalmat ún. „használati utasítást”, egészségügyi könyvet, fajtaleírást, elittörzskönyvet, adásvételi szerződést adunk.

Felelősségteljes, jó gazda kezébe szeretnénk eladni a kölyköket. A kölykök viselkedésének alappillérét a tenyésztő munkája határozza meg, ezért a kiskutya kiválasztásánál a legnagyobb gondossággal kell eljárni.

A RODENTÁLI kennelbe ezért szükséges ellátogatni - előjegyzés, és vásárlás előtt - hogy, a személyes találkozás létrejöhessen a tenyésztő és vásárló között.